Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Forsikring

  • Fod med blå bandage

Vi ved godt, at man som ung ikke har mange penge. Derfor kan Den Jyske Sparekasse tilbyde dig de forsikringer, der passer til dine behov og din pengepung.

Ulykkesforsikring

Når du bliver 18 år bør du have dig en ulykkesforsikring, da dine forældres ulykkesforsikring ikke dækker dig mere. En ulykkesforsikring hjælper dig økonomisk, hvis du for eksempel får varige mén som følge af en ulykke. Pengene kan bruges til alt: medicin, privathospital, genoptræning eller rekreation – du bestemmer selv. 

Indbo- og ansvarsforsikring

Er du flyttet hjemmefra, er du under 21 år og bor du alene, er du dækket af dine forældres indbo- og ansvarsforsikring. Er du 21 år eller hvis du bor sammen med andre, skal du have din egen forsikring. Den Jyske Sparekasse kan tilbyde dig en supergod indbo- og ansvarsforsikring, som du kan beholde, indtil du fylder 30 år. Selv om du ikke ejer mange og dyre ting, kan et tyveri eller et uheld få stor betydning for din økonomi, hvis du ikke har tegnet en indbo- og ansvarsforsikring.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?