Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

MobilePay Back giver dig pengene tilbage


Når du betaler med MobilePay, kan du være heldig at få dine penge tilbage.


MobilePay gør det nemmere for alle at overføre penge mellem hinanden med ét enkelt swipe. Og nu er der kommet en ekstra overraskende funktion ind i swipet.

Med det nye tiltag, MobilePay Back, har alle, der betaler med MobilePay i fysiske butikker eller i apps* chancen for at få sine penge tilbage. Det gælder i samtlige 43.000 forretninger, der tager MobilePay, samt i de apps, hvor der kan betales med MobilePay.

Hvis du har held i et swipe, og der er MobilePay Back, får du en push-besked på mobilen med det samme – og pengene bliver sat tilbage på den af dine konti, de lige er blevet trukket fra.

En algoritme vælger automatisk tilfældige brugeres køb ud, og betaler dem tilbage. Der tages ikke højde for, hvilken forretning du har handlet i, eller om du har fået MobilePay Back før.

MobilePay Back er lige så nemt, som det lyder – både for forretningen og for dig som shopper. MobilePay Back er bare én af de der små gode ting, der sker.

*Gælder når du betaler med MobilePay i apps eller i fysiske butikker (ved betaling via den hvide boks, MobilePay-terminaler eller via butikkens nummer).

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?