Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Forsikring

Et Mastercard dækker forsikringsmæssigt i en lang række tilfælde - ofte endda i situationer, hvor du ellers selv skulle have betalt for forsikringen. Rejseforsikring, hjemrejsetransport, produktforsikring osv. - fordelene er mange. 

Hvis uheldet er ude, skal du anmelde skaden ved at udfylde og indsende en skadeblanket. Du finder skadeblanketten her.

Forhåndsgodkendelse

I tilfælde af eksisterende sygdom/tilskadekomst kan sikrede, ved henvendelse til SOS International før afrejsen, få en forhåndsgodkendelse af, hvorvidt der på trods af sygdommen/tilskadekomsten er dækning under dette punkt. En forhåndsgodkendelse fra SOS International er bindende for Privatsikring.

Det er kun nødvendigt med en medicinsk forhåndsgodkendelse, hvis sikredes sygdom/tilskadekomst ikke er i en stabil god fase 2 måneder inden afrejse.

Du kan hurtigt og nemt teste dig selv for, om det er nødvendigt med en medicinsk forhåndsvurdering her. Hvis du ikke har adgang til internettet, kan du kontakte SOS Rejseservice på telefon (+45) 38 48 82 50.

Et godt supplement til det blå EU sygesikringskort

Når du skal ud at rejse, kan du med fordel medtage et MasterCard Guld eller MasterCard Platinum fra Den Jyske Sparekasse. Udover at være et betalingskort med en rentefri kredit på op til 42 dage, har kortet tilknyttet en lang række rejseforsikringer, som dækker dig overalt i verden. Med et MasterCard er du også forsikret ved bl.a. flyforsinkelser, forsinket bagage og afbestilling.

Bedre rejseforsikring med Mastercard Guld/Platinum

Det er blevet endnu mere fordelagtigt at have et Mastercard Guld eller et Mastercard Platinum. Den 1. august 2014 blev betingelserne for dækning gennem den offentlige rejsesygeforsikring ændret, og det betyder, at du ikke længere kan bruge dit gule sygesikringskort som rejseforsikring.

Det blå sygesikringskort dækker dig på rejser til udlandet, men dækningen afhænger af, hvilket land du rejser til – og du er ikke dækket uden for EU, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Derfor vil det oftest være nødvendigt at tegne en privat rejseforsikring.

Tilkøb af udvidet rejse- og afbestillingsforsikring

Du har nu mulighed for at udvide din rejseforsikring på Mastercard Guld og Platinum ud over de 60 dage, som er standard for rejseforsikringerne. Der er tillige mulighed for at udvide afbestillingssummen, hvis rejsens pris overstiger dækningen på dit kort.

Læs mere her

Forlænget produktforsikring med Mastercard Guld/Platinum

Mastercard Guld/Mastercard Platinum har også en forlænget produktforsikring. Forsikringen, som er uden selvrisiko, dækker i op til 3 år efter udløb af den originale reklamationsret ved køb af hårde hvidevarer og udvalgt forbrugerelektronik.

• Varen skal have kostet minimum 1.500 kr. og skal være købt med kortet.
• Forsikringen dækker funktionsfejl
• Forsikringen erstatter op til 50.000 kr. pr. kort pr. år, dog maksimalt 25.000 kr. pr. skade

Læs mere om sparekassens Mastercard her.

 

 

Den Jyske Sparekasse Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 24260461
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?