Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

MasterCard

  • Dobbeltdækker sporvogn fra Kina med mastercard reklame

MasterCard er det ideelle supplement til Visa/Dankort 

Visa/Dankort er danskernes foretrukne kort både til de daglige indkøb og til brug på rejser. MasterCard er godt at have i baghånden til situationer, hvor der er brug for et kort, der kan lidt mere end Visa/Dankort. Biludlejningsfirmaer i udlandet foretrækker f.eks. ofte et MasterCard kreditkort

Slå til når muligheden byder sig

MasterCard giver dig muligheden for at slå til, når det helt rigtige tilbud dukker op. Også større køb, fordi grænsen for det månedlige forbrug er høj. Oveni får du rentefri kredit. Sparekassens MasterCard har desuden tilknyttet nogle meget fordelagtige forsikringer, som giver ekstra tryghed på rejsen. Størst ved MasterCard Guld og MasterCard Platinum.

Sammenlign på MasterCards hjemmeside

Besøg lpmastercard.dk og sammenlign de enkelte korttyper. Så har du muligheden for at finde netop det kort, som passer til dit behov og din økonomi - både med hensyn til beløbsgrænser og forsikringsdækning.

Kort til kredit

Det nye kreditkort giver automatisk rentefri kredit i op til 42 dage. Det er en fordel ved køb af varige forbrugsgoder og andre dyrere varer, betaling af hotelophold og lignende. I Danmark kan MasterCard anvendes mere end 22.000 steder.

Rejser i udlandet

Ved rejser i udlandet skal du være opmærksom på de begrænsninger, der trods alt er med VISA/Dankort. Derfor er det rart med et ekstra kort i reserve. Kortet modtages mere end 29 millioner steder over hele verden. Så uanset hvor du rejser hen, kan du benytte MasterCard.

MasterCard Standard - uden forsikring

Du kan også oprette et MasterCard Standard uden at skulle betale for forsikringsdelen. Læs mere MasterCard Standard uden forsikring.

MasterCard Business

MasterCard Business er udviklet til erhvervslivet. Læs mere MasterCard Business her.

Kontaktløs funktion

Alle MasterCard har mulighed for kontaktløs betaling. Når ekspedienten har registreret dit køb, holder du blot dit kort helt hen til terminalen, hvorefter betalingen gennemføres - helt uden PIN-kode. Det er nemt, hurtigt og sikkert. Den kontaktløse funktion er pålagt en beløbsgrænse på 200 kr. Køber du for mere, skal du indtaste din PIN-kode som du plejer. Har du spørgsmål kan du henvende dig til os.

Sådan får du et MasterCard

Du kan ansøge om at få et MasterCard via netbank eller ved at kontakte din rådgiver i filialen.

Den Jyske Sparekasse Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 24260461
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?