Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Investeringsvilkår

  • Forretningspapirer med hænder

Fælles EU-regler

Der gælder fælles EU-regler for handel med finansielle instrumenter, herunder aktier, obligationer og investeringsforeningsbeviser.

Formalisering af rådgivningen

Formålet med reglerne er at fastlægge dine og vores væsentligste rettigheder og pligter i forbindelse med vores eventuelle ydelse af investeringsrådgivning til dig, og vores udførelse eller formidling af ordrer afgivet af dig uden investeringsrådgivning.

Forskellig kundekategorisering

Rettigheder og forpligtelser afhænger af om du er kategoriseret som detailkunde eller professionel kunde. Forskellen på detailkunder og professionelle kunder ligger primært i kravene til informationsniveau og graden af beskyttelse i forbindelse med handel med finansielle instrumenter. Langt de fleste af vore privat- og erhvervskunder vil blive kategoriseret som detailkunder.

Investeringsrådgivning

For at kunne rådgive dig om investering skal vi kende din investeringsprofil, og kan kun rådgive dig, hvis vi får tilstrækkelige oplysninger til at kunne fastlægge din investeringsprofil.

Fastlæggelse af investeringsprofil

For at kunne fastlægge din investeringsprofil skal vi sammen med dig gennemgå din økonomiske situation, herunder investeringshorisont, risikovillighed, risikoevne, risikoprofil og formålet med investeringen med udgangspunkt i dine ønsker og kendskab og erfaring på investeringsområdet.

Hvis der sker ændringer

Hvis din økonomi, investeringsformål, tidshorisont, risikovillighed eller andre væsentlige forudsætninger ændrer sig, skal du kontakte sparekassen, så der kan ske en opdatering af din investeringsprofil

Ønsker du ikke investeringsrådgivning

Du kan også købe og sælge de mest almindelige værdipapirer som eksempelvis aktier, obligationer og investeringsbeviser på din egen foranledning, ligesom du kan foretage handler via sparekassens Netbank.

Regler og retningslinjer

Du kan læse mere om investeringsområdet nedenfor:

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?