Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

DJS Puljeinvest

Gennem puljeinvestering får du mulighed for at investere en pensionsopsparing eller børneopsparing i en sammensætning af værdipapirer, som passer til det forventede udbetalingstidspunkt og den risiko, som du er villig til at tage.

Forskellige puljer og forskellig risiko

I samarbejde med Lokal Puljeinvest tilbyder vi ni forskellige investeringspuljer til din opsparing. Det kan være svært at overskue hvilken investeringsmulighed, der er den helt rigtige for dig. Vi har porteføljeforslag til at hjælpe dig med at vælge netop den eller de puljer, som passer til din risikoprofil. Rent praktisk får du ved puljeinvestering en eller flere puljekonti knyttet til din pensionsopsparing eller børneopsparing. Hertil vil dine fremtidige løbende indbetalinger blive fordelt efter en i forvejen aftalt fordelingsnøgle.

Spredning minimerer risiko for tab

Ved puljeinvestering får du en stor spredning af dine investeringer, og selv for små beløb får du en bred investering, som er med til at reducere din risiko.

Professionel pleje af dine investeringer

Erfarne investeringsrådgivere vil løbende tage hånd om, at dine investeringer plejes omhyggeligt. Du har naturligvis fuld adgang til at kunne følge med i udviklingen af dine puljeinvesteringer på sparekassens hjemmeside.

Sådan dækker Garantiformuen

På pensionsordninger har du sikkerhed for, at dine indskud i DJS Puljeinvest altid bliver dækket fuldt ud af Garantiformuen - nøjagtig som hvis du havde haft pengene stående kontant på en pensionskonto.

På børneopsparinger er dine indskud i DJS Puljeinvest, som stammer fra indskud på børneopsparinger før 1. juni 2015, dækket fuldt ud af Garantiformuen, mens børneopsparinger i DJS Puljeinvest, som stammer fra indskud på børneopsparinger efter den 31. maj 2015, ikke er dækket af Garantiformuen.

Du kan læse mere om DJS Puljeinvest her.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?