Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Nybyggeri

  • Nybyggeri

En byggesag starter i
Den Jyske Sparekasse 

Ønsker du at realisere drømmen om at bygge nyt hus, eller ønsker du at købe et nøglefærdigt hus, er det vigtigt, at økonomien er sammensat bedst muligt efter familiens behov. Det er endvidere vigtigt, at den økonomiske styring i byggefasen er i orden. 

Rådgivning hele vejen...

Selvom du vælger at købe et nøglefærdigt hus og dermed slipper for en del af besværet i byggeperioden, får du brug for råd fra Den Jyske Sparekasse. Uanset om du er selvbygger, medbygger eller du bare "kigger på", er det vigtigt, at din rådgiver i Den Jyske Sparekasse er med fra begyndelsen.

Brug os fra starten!

At planlægge byggeri af et parcelhus er et stort projekt. Det er vigtigt at få alle detaljer med allerede i planlægningsfasen. Din rådgiver kender proceduren i en byggesag og ved også, hvor du kan hente gode råd, hvis der er behov for det.

Styr på det økonomiske

Vi vil naturligvis være behjælpelige med eventuel byggekredit, og vi vil foretage den økonomiske styring i byggeperioden. Vi kan tilbyde totalfinansiering i form af et realkreditlån i Totalkredit samt et boliglån i Den Jyske Sparekasse, der passer til dine ønsker og behov. Vi kan også tilbyde forsikring, både i byggeperioden og senere.

Læs mere om forsikring her.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?