Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Sponsorater

  • Stabler af sten der støtter hinanden

Sponsoraktiviteter og støtteannoncering

Som et led i Den Jyske Sparekasses markedsføring er der indgået sponsoraftaler med en lang række klubber og foreninger i hele sparekassens markedsområde.

Reklame for sparekassen

En sponsoraftale er kendetegnet ved princippet "noget for noget". Det vil sige, at sponsoren for en aftalt betaling, som kan være i form af kontanter eller udstyr, får sin reklame frem i forbindelse med klubbens/foreningens aktiviteter, som kampe, stævner og arrangementer i øvrigt.

Vi sponserer ikke enkeltpersoner

Vi har valgt at udforme en sponsorpolitik, som gør det muligt for klubber, foreninger og arrangementer/aktiviteter at få støtte, men vi har valgt, at vi ikke sponserer enkeltpersoner.   

Mange muligheder

Ofte kan en sponsoraftale også omfatte annoncer i blade, programmer og på andre tryksager. Sponsoraftaler vil ofte gælde for mere end ét år.

Kontakt marketingafdelingen
vedr. sponsering

Henvendelser om større sponsorater sker til Marketingafdelingen. Det er en god idé på forhånd at have gjort sig klart, hvilke ydelser foreningen eller klubben kan give retur til sparekassen.

Annoncering

Støtteannoncer indrykkes typisk i klub- og foreningsblade og placeres på tryksager. Klubben eller foreningen henvender sig til sparekassen med tilbud om annoncen. Man må på forhånd have gjort sig tanker om annoncestørrelser og priser.

Standardstørrelser på annoncer

Sparekassen har defineret nogle annoncestørrelser, som vi anmoder annoncørerne om at overholde. Foreningens kontaktperson i sparekassen kan oplyse om størrelser.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?