Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Sparekassen

  • Håndtryk

Historien

Den Jyske Sparekasse blev grundlagt i 1872 under navnet Grindsted-Grene og Omegns Spare- og Laanekasse, da sparekassebølgen for alvor tog fart. Sparekassen var lokalt forankret og havde sit forretningsgrundlag i Grindsted og omegn.

Den Jyske Sparekasse har gennem årene fusioneret med en række mindre sparekasser i Jylland, hvilket har været med til at udvide sparekassens markedsområde. 

I dag har Den Jyske Sparekasse 19 filialer i Jylland – fra Farsø i nord til Tinglev i syd. Hovedkontoret ligger stadig i Grindsted, og den lokale forankring er fortsat en vigtig hjørnesten i sparekassens forretningsmodel.

Kerneforretningen

Den Jyske Sparekasse tilbyder en bred vifte af finansielle ydelser, rådgivning og produkter og har forretningsmæssigt fokus på privatkunder samt mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder i vores markedsområde. 

Sammen med vores kunder vil vi medvirke til at skabe økonomisk tryghed og udvikling. Den lokale forankring – og engagementet ude hvor kunderne færdes – er en del af fundamentet for vores forretning. Vores forretningsadfærd er kendetegnet ved en høj etik og moral. Kunderne skal opleve en kompetent rådgivning og en service af høj kvalitet, hvor der er sammenhæng mellem behov og produkt.

”Den Jyske Sparekasse skaber overblik,
så kunderne oplever overskud – personligt og økonomisk”

Ovenstående udsagn er sparekassens overordnede idégrundlag – det vi stræber efter at realisere både over for vores kunder og internt blandt vores medarbejdere. Det lyder enkelt, og det er også meningen.

Læs vores værdigrundlag.

Den personlige relation gør forskellen

Vi ser vores tætte relationer med kunderne som det stærkeste konkurrenceparameter, og vi tror på, at relationerne bedst bygges op og holdes ved lige gennem løbende dialog med kunderne. Tilgængelighed prioriteres derfor højt over for kunderne, som altid har mulighed for at skrive eller ringe direkte til deres rådgiver – uden at skulle igennem en omstilling.

Lokalt engagement

Det lokale engagement har altid haft en høj prioritet i Den Jyske Sparekasse. De lokalsamfund, hvor vores kunder bor, har stor betydning for vores eksistensgrundlag – derfor vil vi gerne være en del af dem og bakke op om den lokale udvikling – til gavn for både kunderne og sparekassen. Det gør vi gennem sponsorater til lokale foreninger, aktiviteter og kulturelle arrangementer. Men vi lægger også vægt på at deltage fysisk, når der eksempelvis afholdes julemarked, torvedag og motionsløb i lokalområdet.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?