Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

SMS fra sparekassen

Sparekassen udsender i disse dage SMS'er vedrørende depotoprettelse og registrering af statsborgerskab. Nogle kunder modtager begge SMS'er.

Oprettelse af depot

I forbindelse med sparekassens omdannelse til aktieselskab den 25. juni 2018 bliver al garantkapital konverteret til aktier. Som vi tidligere har informeret garanterne om, skal de kommende aktier i Den Jyske Sparekasse A/S opbevares i et depot til værdipapirer.

Sparekassen er derfor i gang med at oprette depoter til de garanter, som ikke har et egnet depot i forvejen. I den forbindelse modtager garanterne en SMS om, at de har fået tilsendt aftaler i Netbank, som de skal underskrive. Aftalerne er en forudsætning for, at man på depotet kan købe og sælge værdipapirer.

Registrering af statsborgerskab

Der er endvidere sendt en SMS til de kunder, som sparekassen ikke har registreret statsborgerskab på. Kunderne bliver bedt om at logge på Netbank og oplyse deres statsborgerskab.

Statsborgerskabet skal bruges som grundlag for at danne et National ID, der er et krav for at man kan købe og sælge værdipapirer.

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?