Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Ansvarsfraskrivelse

  • Hænder på computer

Ansvarsfraskrivelse for indhold på www.djs.dk og www.djs-netbank.dk

Alle former for vurderinger, skøn og anbefalinger på www.djs.dk af den fremtidige udvikling på de finansielle markeder kan kun betragtes som sparekassens forventninger. Derfor er sparekassen ikke ansvarlig for, at markedet udvikler sig i overensstemmelse hermed. Den Jyske Sparekasse er således ikke ansvarlig for tab, som måtte følge af brugerens beslutning om at følge eller benytte anbefalinger, skøn og vurderinger fra www.djs.dk.

Oplysninger fra kilder

Sparekassen bestræber sig på at videregive korrekte oplysninger og bruger derfor kun kilder, som sparekassens medarbejdere finder pålidelige. Sparekassen er dog ikke ansvarlig for eventuelle fejlagtige og manglende oplysninger, som Den Jyske Sparekasse har indhentet hos eksterne kilder. Sparekassen tager ligeledes forbehold for eventuelle trykfejl på hjemmesiden.

Tekniske fejl

Sparekassen er ikke ansvarlig for tab og skader, som følge af tekniske fejl, herunder nedbrud af eller manglende adgang til sparekassens servere, beskadigelse af data som følge af kommunikationsproblemer i de tekniske systemer, svigt i Den Jyske Sparekasses strømforsyning eller telekommunikationssystemer.

Uberettiget adgang

Sparekassen er endvidere ikke ansvarlig for tab og skader som følge af tredjemands uberettigede adgang (hacking) via hjemmesiden til sparekassens, brugerens eller tredjemands data. Sparekassen kan heller ikke drages til ansvar for skader forårsaget af virus, som måtte være pådraget brugeres computerudstyr som følge af browsing, downloading eller lignende transaktioner i forbindelse med brug af sparekassens hjemmeside.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?