Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Ny næstformand i Den Jyske Sparekasses bestyrelse

Grindsted, den 10. januar 2018

Ny næstformand i Den Jyske Sparekasses bestyrelse

Pr. 1. januar 2018 er økonomidirektør Stine Aare Jensen blevet ny næstformand i Den Jyske Sparekasses bestyrelse. Stine Aare Jensen har været medlem af bestyrelsen siden 2015 og afløser advokat Bjarne L. Petersen, der fortsætter som bestyrelsesmedlem.

Skiftet på næstformandsposten sker på baggrund af bestyrelsens ønske om at sikre både kontinuitet og udvikling i formandsskabet. For at være uafhængig i henhold til anbefalingerne for god selskabsledelse må et bestyrelsesmedlem ikke have siddet i bestyrelsen i mere end 12 år. Da bestyrelsesformand Sejer Mortensen har været medlem af bestyrelsen siden 2005 og Bjarne L. Petersen siden 2006, har bestyrelsen valgt, at det er tiden til, at der kommer nye kræfter ind i formandsskabet.

”I bestyrelsen vil vi gerne sikre, at der ikke pludselig sker en udskiftning på både formandsposten og næstformandsposten inden for kort tid, så vi mister erfaringen i formandsskabet. Derudover besidder Stine Aare Jensen en dyb regnskabsmæssig indsigt, som er vigtig i forbindelse med sparekassens børsmodningsproces og fremtid som børsnoteret sparekasse. Vi er glade for, at Bjarne L. Petersen fortsat er medlem af bestyrelsen, da vi ønsker at fastholde de juridiske kompetencer”, udtaler bestyrelsesformand Sejer Mortensen.

Bestyrelsen i Den Jyske Sparekasse består fortsat af 6 repræsentantskabsvalgte medlemmer og 3 medarbejdervalgte medlemmer.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?