Menu

Hjælp

Netbank

Søg

Fleksibel  Leasing til den rigtige pris

DJS Leasing er sparekassens leasingafdeling med fokus på et tæt samarbejde med vores kunder. Vi er fleksible og gearet til at træffe hurtige beslutninger.

God rådgivning

I DJS Leasing lægger vi vægt på seriøs og professionel rådgivning ud fra kundens ønsker og behov og i et nært samspil med kunden. Vi kender det finansielle marked. Det betyder, at vi kan foreslå netop de løsninger, der er bedst for din virksomhed - og vel at mærke til den rigtige pris.

Vi lærer hinanden at kende

En af grundpillerne i god rådgivning er et grundigt kendskab til hinanden. Vi lærer noget om dig og din virksomhed ved et besøg som indledning til samarbejdet.   

Du træffer beslutningen

Når vi i fællesskab har klarlagt dit finansieringsbehov, opstiller vi et eller flere forslag, som bygger på dine ønsker, og som passer ind i virksomhedens øvrige økonomi. Derefter træffer du valget mellem forslagene eller vælger måske et mix af de foreslåede løsninger.

Uvildig rådgivning

DJS Leasing har ingen bindinger til mærker, leverandører og importører. Derfor er vi i stand til at give dig helt uvildig rådgivning, hvor alle muligheder kan komme i betragtning.