Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Hovedkontor

  • Hovedkontoret i Grindsted

I de første mange år var kontoret i Grindsted hele sparekassen - der var ingen filialer. Efterhånden som sparekassen voksede, og der blev oprettet filialer andre steder, fik Grindsted karakter af hovedkontor, hvor bl.a. direktionen havde hjemme. Det betød, at medarbejdere og chefer på hovedkontoret foruden egne opgaver også havde opgaver at løse for hele den samlede sparekasse.

Kontor i præstegården

Sparekassen havde i begyndelsen kontor hos formanden og kassereren, sognepræst Hans Jacob Julius Mygind, i Præstegården i Grindsted.

Vidt omkring

Sparekassen har haft til huse forskellige steder i Grindsted og i en kort periode fra 1878 til 1881 endda i Utoft! Men i maj 1962 flyttede sparekassen fra sit domicil på Torvet og ind i en helt ny bygning på den nuværende adresse, Borgergade 3. Bygningen er udvidet og ændret flere gange i takt med sparekassens vækst.

Renoveret hovedkontor

I september 1997 - i forbindelse med 125-års jubilæet - indviede sparekassen sin totalt nyrenoverede bygning, som nu huser hovedkontoret og Grindsted filialen.

Udvidelse i 2004

I foråret 2004 stod en tilbygning mod øst klar til indflytning, og i forbindelse med indvielsen af det nyindrettede Birketorv blev udendørsarealerne anlagt og en vandkunst opført.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?