LAD OS HJÆLPE DIG MED AT PLEJE DIN FORMUE

Vil du have investeringsrådgivning og professionel formuepleje, kan det være en god idé at læne sig op ad Den Jyske Sparekasses investeringseksperter. Det har mange kunder erfaret - når deres penge er begyndt at vokse!

Vi samarbejder bredt med en lang række forskellige investeringsforeninger for at kunne tilbyde dig de bedste investeringsmuligheder. Vi har flere forskellige produkter, og vi hjælper dig og bruger vores mangeårige erfaring til at investere din formue efter dine ønsker.

VI GØR DET NEMT OG TILPASSET

Vores forskellige plejeprodukter gør det nemt for dig at være investor. Vi sørger for, at du får individuel rådgivning og sikrer, at din investering passer til din investeringsprofil. Vi hjælper med at afklare din investeringsprofil, og når dine penge er investeret, så sørger vi for professionel formuepleje.

DU KAN INVESTERE SELV ELLER SAMMEN MED OS

Du vælger selv, hvordan du vil investere dine penge. Du kan investere sammen med os, eller du kan investere dine penge selv.

Vi har forskellige produkter, du kan vælge imellem, og hvor vores erfarne rådgivere hjælper dig med at investere din formue bedst.

Du kan dog også selv vælge at investere. Det kan du gøre via vores Netbank/Mobilbank, hvor du har mulighed for at abonnere på realtidskurser på alle danske aktier, obligationer og investeringsforeninger noteret på NASDAQ København, eller se kurserne med 15 minutters forsinkelse.

Det koster kun 100 kr. om året at være opdateret med realtidskurser i 1 niveau, mens du for kun 500 kr. om året kan få kurserne med realtidsopdatering i 5 niveauer.