Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Netbankforsikring for erhvervskunder

  • Hacker hænder på tastatur

Netbank- og cyberberedskabforsikring

De fleste virksomheder benytter i dag Netbank. Derfor er det et område som i stigende grad får øget opmærksomhed fra det kriminelle miljø.

Netbankforsikringen tilknyttet virksomhedens Netbank er således en virksomheds eneste mulighed for at få dækket tab ved netbankindbrud.

Det er vigtigt, at forsikringen dækker tab som følge af tredjemands indbrud i virksomhedens computersystemer. Det gør den netbank- og cyberberedskabsforsikring, som sparekassen har tilknyttet din virksomheds Netbank.

Læs mere om forsikringsordningen her.

Q&A 

SpørgsmålSvar

Hvem dækker, hvis der sker et Netbankindbrud via pengeinstituttets it-systemer?

Alle danske pengeinstitutter opererer med et meget højt sikkerhedsniveau. Hvis det sker, at it-kriminelle får direkte adgang til pengeinstituttets it-systemer, og bruger denne til at stjæle penge fra enten erhvervs- eller privatkonti, da dækker pengeinstituttet tabet.

Virksomheden har allerede tegnet en netbankforsikring. Jeg har således ikke behov for yderligere en forsikring. Kan jeg opsige virksomhedens netbank- og cyberberedskabsforsikring i sparekassen?

Sparekassen har tegnet en kollektiv netbank- og cyberberedskabsforsikring for alle virksomheder med Netbank i sparekassen. Netbank- og cyberberedskabsforsikringen kan altså ikke fravælges – men er en integreret del af netbankaftalen.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?