Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Investering af pensionsopsparing

  • Mønter med grøn spire

Der er forskellige regler for, hvordan du kan investere din pensionsopsparing.

Obligationer og aktier

Med en pensionsopsparing kan du både investere i børsnoterede obligationer og aktier. For at reducere risikoen, og sikre en vis form for risikospredning, så kan der være nogle placeringsbegrænsninger når det blandt andet drejer som om visse erhvervsobligationer og enkelt aktier. Det betyder, at du i visse tilfælde ikke kan anvende mere end 20% af din pensionsopsparing til investering i værdipapirer udstedt af en enkelt udsteder. Der er dog åbnet mulighed for, at der i papirer udstedt af en enkelt udsteder kan investeres op til 49.300 kr. (2017).

Investeringsforeninger

Ved at investere sammen med andre i en investeringsforening får du mulighed for et mere stabilt og sikkert afkast, fordi din risiko spredes ud på mange virksomheder og papirer - og med henvisning til et gammelt mundheld, så lægger du ikke alle dine æg i samme kurv. Desuden er det nemt, fordi din opsparing bliver plejet og passet af eksperter, der ikke laver andet. Du bliver løbende orienteret om, hvordan din opsparing udvikler sig. For at kunne tilbyde vores kunder de bedste investeringsmuligheder, så har vi valgt at indgå et samarbejde med en lang række førende investeringsforeninger.

DJS Formuepleje

Du kan vælge mellem fem forskellige modelporteføljer. Gennem DJS Formuepleje giver du sparekassen fuldmagt til at investere din opsparing i en sammensætning af værdipapirer, som passer til dit forventede udbetalingstidspunkt og den risiko, som du er villig til at tage. Erfarne investeringsrådgivere vil løbende tage hånd om, at dine investeringer plejes omhyggeligt. Du kan hele tiden se udviklingen af dine investeringer i sparekassens Netbank. For at være med anbefaler vi, at du deltager med minimum 300.000 kr.

DJS Puljeinvest

I samarbejde med Lokal Puljepension tilbyder vi otte forskellige investeringspuljer til din pensionsopsparing. Gennem puljeinvestering får du mulighed for at investere din pensionsopsparing i en sammensætning af værdipapirer, som passer til dit forventede udbetalingstidspunkt og den risiko, som du er villig til at tage. Dine investeringer overvåges dagligt og tilpasses løbende af erfarne porteføljeforvaltere, hvis mål er at sikre dig det bedste afkast til din pensionsopsparing.

 

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?