Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Investeringsforeninger

  • Papirsklip på konstruktionstegning

Investér med omtanke og få del i fællesskabets glæder

Ved at investere sammen med andre i en investeringsforening får du mulighed for et mere stabilt og sikkert afkast, fordi din risiko spredes ud på mange virksomheder og papirer - og med henvisning til et gammelt mundheld, så lægger du ikke alle dine æg i samme kurv. 

Eksperterne plejer din investering

Desuden er det nemt, fordi din opsparing bliver plejet og passet af eksperter, der ikke laver andet. Du kan løbende følge udviklingen, og se hvordan din opsparing er placeret på investeringsforeningernes hjemmesider.

Vi vælger blandt de bedste

For at kunne tilbyde vores kunder de bedste investeringsmuligheder, så har vi valgt at indgå et samarbejde med en lang række førende investeringsforeninger. Samarbejdet med flere investeringsforeninger giver dig mange forskellige valgmuligheder, idet foreningerne supplerer hinanden med deres forskellige fokusområder, investeringsstrategier og risikoprofiler.

Samarbejdspartnere

Se hvem vi samarbejder med.

Resultater

Disse investeringsforeninger har generelt mange års erfaring på investeringsområdet, og har hver for sig skabt gode resultater for investorerne.

Sammensætning af dine investeringer

Vi tilbyder skræddersyede investeringsforslag, som tager udgangspunkt i dine ønsker, økonomi, risikovillighed og tidshorisont, og som bygger på internationalt anerkendte porteføljeteorier. Det vil naturligvis også altid være muligt at få rådgivning om og hjælp til sammensætningen af en individuelt tilpasset portefølje.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?