Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

DJS Mixinvest

Gennem DJS Mixinvest er der mulighed for at investere din opsparing i en sammensætning af værdipapirer, som passer til dit forventede udbetalingstidspunkt og den risiko, som du er villig til at tage. DJS Mixinvest kan benyttes til investering af private personers opsparing eller selskabers overskudslikviditet. For at være med anbefaler vi, at du deltager med minimum 25.000 kr.

DJS Mixinvest kan være noget for dig, der lægger vægt på et balanceret afkast/risikoforhold, men som gerne vil slippe for løbende at følge med på de finansielle markeder.

Du betaler ingen kurtage og depotgebyrer, men et årligt aftalegebyr, som opkræves halvårligt, samt et notagebyr pr. handel.

Du kan uden varsel skriftligt opsige aftalen, dog er du forpligtet til at respektere uafviklede transaktioner. Ved aftalens ophør vil sparekassen sælge samtlige investeringsprodukter i depotet.

Individuel rådgivning

Vi rådgiver dig med udgangspunkt i, hvornår du ønsker din opsparing udbetalt, og om du ønsker en lav, mellem eller høj risiko i dine investeringer.

Forskellige porteføljer og forskellig risiko

Du kan vælge mellem fire forskellige investeringsforeningsafdelinger. Det kan være svært at overskue hvilken investeringsmulighed, der er den helt rigtige for dig. Vi kan hjælpe dig med at vælge netop den sammensætning, som passer til din risikoprofil.

Professionel pleje af dine investeringer

Erfarne investeringsrådgivere vil løbende tage hånd om, at dine investeringer plejes omhyggeligt, og der er den rette fordeling mellem investeringerne. Du kan hele tiden se udviklingen af dine investeringer i sparekassens Netbank. Du modtager en nota i forbindelse med handler, og 2 gange årligt får du en periodisk oversigt, så du kan følge med i dine investeringer.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?