Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

DJS Formuepleje

Gennem DJS Formuepleje giver du sparekassen fuldmagt til at investere din opsparing i en sammensætning af værdipapirer, som passer til dit forventede udbetalingstidspunkt og den risiko, som du er villig til at tage. DJS Formuepleje kan benyttes til investering af pensionsopsparing, private personers opsparing eller selskabers overskudslikviditet. For at være med, anbefaler vi, at du deltager med minimum 1 mio. kr.

DJS Formuepleje kan være noget for dig, der lægger vægt på et balanceret afkast/risikoforhold og stor gennemskuelighed, men som gerne vil slippe for løbende at følge med på de finansielle markeder.

Du betaler ingen kurtage og depotgebyrer, men et årligt formueplejegebyr, som opkræves halvårligt, samt et notagebyr pr. handel.

Ved porteføljeplejens ophør vil sparekassen sælge samtlige investerignsprodukter i depotet.

Du kan uden varsel skriftligt opsige porteføljeplejeaftalen, dog er du forpligtet til at respektere uafviklede transaktioner.

Individuel rådgivning

Vi rådgiver dig med udgangspunkt i, hvornår du ønsker din opsparing udbetalt, og om du ønsker en lav, mellem eller høj risiko i dine investeringer.

Forskellige porteføljer og forskellig risiko

Du kan vælge mellem fem forskellige modelporteføljer. Det kan være svært at overskue hvilken investeringsmulighed, der er den helt rigtige for dig. Vi kan hjælpe dig med at vælge netop den sammensætning, som passer til din risikoprofil.

Kursudsving påvirker afkastet

På grund af kursudsving kan afkastene i porteføljerne i perioder ligge under, hvad et almindeligt kontantindskud ville have givet. I perioder med store kursfald, kan afkastet blive negativt. Sammensætningen af obligationer og aktier har stor betydning. Historien viser at jo længere tid man investerer, jo større er sandsynligheden for, at aktier giver et bedre afkast end obligationer.

Løbende tilpasning

Dine investeringer overvåges løbende og investeringssammensætning tilpasses, således at den faktiske fordelingen mellem investeringerne tilpasses den aftalte modelportefølje.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?