Cxense Display

Gør DJS.dk personlig
med "MIT DJS"!

Læs mere eller se funktionen her
X

Investering

  • Grafik med investeringspapirer

Ønsker du at få investeringsrådgivning og professionel formuepleje, kan det være en god idé at læne sig op ad Den Jyske Sparekasses investeringseksperter. Det har mange kunder erfaret - når deres penge er begyndt at vokse!

Værdipapirer

Hvis du vil investere i værdipapirer, har du flere muligheder. Du kan investere individuelt i obligationer og aktier, men du kan for eksempel også vælge at investere sammen med andre i en investeringsforening eller via puljer. Mulighederne kan kombineres helt, som du ønsker.

Relevant investeringsrådgivning

I sparekassen kan vi rådgive dig, når du skal investere og hjælpe dig med at sammensætte dine investeringer. For at kunne tilbyde vores kunder de bedste investeringsmuligheder, har vi også valgt at indgå et samarbejde med en lang række førende investeringsforeninger og andre udbydere af finansielle produkter.

Dine investeringer

Via sparekassens Netbank er det for eksempel muligt at handle værdipapirer og få adgang til blandt andet afkastrapportering og beholdningsoversigt.

Adgang til realtidskurser

Standardinformationerne - med 15 minutters forsinkelse - er tilgængelige for alle kunder via Netbank, men det er muligt at abonnere på kurserne i realtid via Netbank. For kun 100 kr. om året kan du være opdateret med aktuelle kurser på alle danske aktier, obligationer og investeringsbeviser noteret på NASDAQ København, og for kun 500 kr. om året kan du få kurserne med realtidsopdatering i 5 niveauer.

Den Jyske Sparekasse A/S Borgergade 3
7200 Grindsted
Tlf. +45 76 72 09 99

djs@djs.dk
CVR nr. 39178443
Swift: JYSPDK2G Find din rådgiver her
Kort om os

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.


Den lovbestemte tilsynsmyndighed er Finanstilsynet
Redegørelser fra Finanstilsynet


Cookie- og privatlivspolitik

Rådgiver Filial
 

Feedback

Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip!

Feedback

Har du idéer til, hvordan hjemmesiden kan blive bedre, så skriv en kommentar her på hjemmesiden.

Ønsker du at som din rådgiver i ”MIT DJS”?